НАЧАЛО ДЕЦА
5-9 год.
УЧЕНИЦИ
10-19 год.
СТУДЕНТИ
до 26 год.
ЛЮБИТЕЛИ
над 26 год.
ГРАФИК ТУРНИРИ ТРЕНЬОР КОНТАКТИГРУПИ за ДЕЦА
/вкл. треньор + корт/

   Летен сезон /01.IV-31.X/:
КАРТА
1 месец
ГРУПА
7 деца
ГРУПА
5 деца
5 часа 70 лв.   90 лв.
8 часа 94 лв. 126 лв.
 *Без карта - 21 лв./час


ИНД. УРОК за ДЕЦА
промо цена - 6 месеца

   Такса треньор - 55 мин.
КАРТА
2 месеца
ТАКСА
треньор
 5 часа x 16 лв.
доп. час х 10 лв.
 *Без карта - 22 лв./час


ИНД. УРОК за ДЕЦА
след 6-тия месец

   Такса треньор - 55 мин.
КАРТА
1 месец
ТАКСА
треньор
4 часа x 18 лв.
доп. час 12 лв.
 *Без карта - 24 лв./час

Home Remedies For Wrinkles